Přejít k obsahu webu
Vůně chleba
Vůně chleba

Vůně chleba

O kvásku a jiných radostech

  • Domů
  • Všechny články
  • Recepty
    • Chleba
      • Kvasový
      • Drožďový
    • Pečivo
      • Z kvasu
      • Z droždí
        • Z prefermentu
        • Na záraz
    • Na chleba a ke chlebu
    • Sladkosti
      • Kynuté
        • S kvasem
        • S droždím
          • Na záraz
          • S prefermentem
        • V obou variantách
      • Ostatní
    • Se slánkem
      • Sladkosti
      • Pečivo
    • Zavařeniny
  • Kvásky
    • Přírodní kvasy
    • Drožďové kvásky
    • Slánek
  • Rady
  • Kurzy
  • Ostatní

Štítek: založení LM

Publikováno 11. srpna 201930. září 2020

Založení lievito madre – týdenní procedura

Založit se dají kvásky různými způsoby a zde popisuji lievito madre (50% tuhý pšeničný kvásek), který může ve vašem těstě pracovat již za týden.

Pokračovat ve čtení „Založení lievito madre – týdenní procedura“

Sociální sítě

  • Facebook
  • Instagram

Archiv

  • Leden 2021 (2)
  • Prosinec 2020 (4)
  • Listopad 2020 (5)
  • Říjen 2020 (6)
  • Září 2020 (4)
  • Srpen 2020 (7)
  • Červenec 2020 (6)
  • Červen 2020 (7)
  • Květen 2020 (8)
  • Duben 2020 (5)
  • Březen 2020 (2)
  • Únor 2020 (3)
  • Leden 2020 (3)
  • Prosinec 2019 (1)
  • Listopad 2019 (6)
  • Říjen 2019 (2)
  • Září 2019 (2)
  • Srpen 2019 (3)
  • Červenec 2019 (7)
  • Červen 2019 (3)
  • Květen 2019 (2)
  • Duben 2019 (5)
  • Březen 2019 (4)
  • Únor 2019 (4)
  • Leden 2019 (5)
  • Prosinec 2018 (5)
  • Listopad 2018 (3)
  • Říjen 2018 (7)
  • Září 2018 (5)
  • Srpen 2018 (9)
  • Červenec 2018 (13)
  • Červen 2018 (12)

Nejlepší příspěvky

  • Bourák
  • Pečení chleba v troubě
  • Výtečné rohlíky ze slánku
  • Monkey Bread - opičí chléb
  • Basilejské postní pečivo
  • Pekárkův velmi snadný chléb - 3 varianty
  • Chleba jako z bavlnky s lievito madre
  • Hit Vůně chleba 2019 - Tvarohové kousky extra jemné
  • Výborný univerzální recept na housky, rohlíky, bulky
  • Chléb pro staré přátele

Kam ráda chodím

  • Maškrtnica
  • Zápisník pana Cuketky
  • Co nového na kopci
  • DailyBread
  • Naše DOBRÁ pekárna
  • Moje malé veľké radosti
  • Mykitchenarea

Instagram

…

Štítky

autolýza bylinky chleba chléb cibule citronová kůra cukr droždí hladká mouka kefír kmín koření kvásek lievito madre malá remoska mandle med mléko mouka mák máslo ovoce ořechy pečivo polohrubá mouka povidla preferment pšeničná mouka remoska rozinky semínka skořice sladěnka slánek sádlo sůl tuhý kvásek tvaroh vejce velká remoska voda zápara žitná mouka žitný kvásek žloutky
Osobní údaje a cookies: Tento web využívá cookies pro zlepšení uživatelské zkušenosti. Prohlížením tohoto webu souhlasíte s jejich používáním. Více o cookies
  • Facebook
  • Instagram
Používáme WordPress (v češtině).