Lahodný kečup z pomalého hrnce

Tomuto kečupu  říkám bezpracný – díky pomalému hrnci. Jsem vlastníkem tohoto hrnce už pár roků a na některé druhy receptů je skoro nedocenitelný.

„Vlož všechno, přikryj poklicí, zapni a jdi dělat, co chceš. Nejdříve za 6 hodin se vrať, bude skoro hotovo.“

Opravdu tak funguje – vaří na nízkou teplotu kolem 100°C po delší čas; od toho název pomalý hrnec. Lze toho dosáhnout i v klasické troubě ve vhodné nádobě.

Pokračovat ve čtení „Lahodný kečup z pomalého hrnce“

Paštika z pomalého hrnce či trouby

Paštika namazaná na domácí chleba je jako nebe v hubě…

Dávno nekupuji – nemohu dočíst ty „ingredience“ na etiketě, aniž by mě nejímala hrůza – jak je možné, že paštika v hliníkové mističce vydrží v regále obchodu klidně rok?

Tato je velmi snadná a bezpracná – pokud máte bezva věcičku, kterou je pomalý hrnec.

Nemáte? Nebojte – ten se dá nahradit pečením v troubě na 120°C.

Pokračovat ve čtení „Paštika z pomalého hrnce či trouby“