O domácí vepřové maso ve sklenici je u nás zájem neustálý, celoroční. Je to osvědčená lahůdka.
S domácím chlebem a okurčičkou neznám lepší pohoštění pro nenadálou návštěvu. Ani jedna neodmítla… Tradičně pře Vánoci chystám jako dárky dětem a známým.
O domácí vepřové maso ve sklenici je u nás zájem neustálý, celoroční. Je to osvědčená lahůdka.
S domácím chlebem a okurčičkou neznám lepší pohoštění pro nenadálou návštěvu. Ani jedna neodmítla… Tradičně pře Vánoci chystám jako dárky dětem a známým.
Paštika namazaná na domácí chleba je jako nebe v hubě…
Dávno nekupuji – nemohu dočíst ty „ingredience“ na etiketě, aniž by mě nejímala hrůza – jak je možné, že paštika v hliníkové mističce vydrží v regále obchodu klidně rok?
Tato je velmi snadná a bezpracná – pokud máte bezva věcičku, kterou je pomalý hrnec.
Nemáte? Nebojte – ten se dá nahradit pečením v troubě na 120°C.